Имавме многу интересни работилници и презентации направени во мешани групи. Имавме можност да истражиме различни теми како што се социјалната инклузија, пристапност, човечката библиотека фокусирана на малтретирањето и сајбер-малтретирањето, сајбер безбедноста и откривањето на онлајн светот, што ги отвори нашите перспективи и ни даде можност да излеземе од нашата комфорна зона.