Излезе Информативното издание за проектот „Девојки - шампиони на политички промени“.

Дознајте повеќе околу активностите тука

Доколку сакате да имате печатен примерок од Изданието и да дознаете повеќе околу проектот посетете не во нашите канцеларии на Маршал Тито 96, 1200 Тетово.


Calls & Announcements Повици и соопштенија